-->

طريقة عمل صدور الدجاج المقرمشة

طريقة عمل صدور الدجاج المقرمشة

المقادير
صدور دجاج
نصف كوب دقيق
كوب بقسماط مطحون
و2 مرقة دجاج فورية
و4 ملعقه كاتشب
و3 بيضات
كورن فلكس مطحون خشن - فتافيت
ملح
فلفل اسود
فلفل احمر حار حسب الرغبه
زيت للتحمير
طريقة التحضير
نقطع الصدر الى نصفين
  ثم تبليها بالكاتشب ومعها الفلفل الاحمر اذا حبيتى
ثم اخلطى الدقيق مع البقسماط مع المرقه الفوريه وتبلى قطع الفراخ بهذا الخليط
اضربى البيض مع الفلفل الاسود والملح
ثم تبلى الفراخ بالبيض واخرجى الفراخ من البيض احضرى كيس بداخله الكورن فلكس المطحون
ثم ضعى قطعه بعد قطعه
واضغطى عليها من خارج الكيس حتى يتماسك الكورن فلكس فى قطعة الفراخ
ثم حمريها فى الزيت حتى يصبح لونها ذهبى و حتلاقيها مقرمشه جدا
وقدمى الفراخ المقرمش

ليست هناك تعليقات:

  • سياسة الخصوصية
  • نموذج الاتصال

    الاسم

    بريد إلكتروني *

    رسالة *